Korfbal: CKV Reeuwijk wint 18-10

Reeuwijk 1 had een spannende wedstrijd voor de boeg tegen Nexus 1 . De vorige keer wist Nexus 1 de punten thuis te houden met een 16-15 winst. Het was voor Reeuwijk 1 belangrijk om meteen scherp te beginnen en Nexus 1 te overrompelen. De afgelopen week was er hard getraind om de puntjes op de ï te zetten.
Coen opende de wedstrijd met een 1-0 voorsprong waarna meteen werd gescoord door Nexus. Maar Reeuwijk was scherper en sterker in de eerste helft en wist een voorsprong van 7-1 te pakken. Het aanvalsvak van Robin wist nog een aantal mooie goals mee te pakken en zo was de ruststand 12-4.
In de rust werd er besproken dat we deze wedstrijd zeker nog niet gewonnen hadden en was het belangrijk om te blijven mee scoren en ook een goede tweede helft neer te zetten. Toch had Reeuwijk moeite begin tweede helft, Nexus was feller en fanatieker en wist zo weer drie goals te maken. Nu was het weer aan Reeuwijk om weer tot scoren te komen. Door een goede aanval neer te zetten scoorde Cirsten een mooi afstand schot en was Reeuwijk weer los en kwam weer tot scoren. Met een eindstand van 18-10 wist Reeuwijk te winnen.
Reeuwijk is nu in de titelstrijd voor het kampioenschap. We staan 1 punt achter de nummer 1 Dijkvogels. Reeuwijk heeft nu twee weken de tijd om voor deze wedstrijd keihard te trainen.
Komt allen 13 februari om 20.20 naar de hal Meerkoet voor de wedstrijd Reeuwijk 1 – Dijkvogels 1. Wij Reeuwijk 1 hebben jullie supporters nodig en nodig iedereen uit die ons wilt komen aanmoedigen! Graag zien we jullie dan.