Kickboxing jeugd goed op dreef

Zaterdag vertrok weer een caravan van sporters, familie en vrienden van Sportcentrum REBO naar Den Haag om deel te nemen aan het Kickboxing gala Fightdome 4.




Een fijne kleinschalige locatie, ouderwets gezellig en met veel jeugdtalenten. Steffany Holswilder stond weer op scherp en was zeer gemotiveerd, van haar blik bij het betreden van de ring was haar tegenstandster zo onder de indruk dat ze niet meer wilde vechten. De snelste overwinning van Sportcentrum REBO ooit !

Naoufal Ambari moest even op gang komen , maar toen de diesel in de 2e ronde op de turbo ging werd zijn tegenstander met mooie stoot- en traptechnieken overklast. Terechte winnaar Naoufal. Celeste Gielen heeft heel hard getraind, zelfs met de mannen senioren, voor dit gevecht en dat was goed te merken. In een hoog tempo met prima combinaties werd zij de terechte winnares !

Alicia Thijssen had een lastige partij waar haar tegenstandster meer op judo dan kickboksen was gericht. Ze heeft toch een onbeslist bereikt , dus 2 winnaars. Emma de Wit stond ook op het programma. Echter haar reputatie van ongeslagen gevechten is door het land gegaan en tegenstandster en trainer durfde niet de ring te betreden.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie