Fitter en strakker worden voor de zomer?

Vindt u een gezonde levensstijl ook belangrijk en bent u er op dit moment niet helemaal tevreden over hoe het gaat? Wilt u deze zomer een betere versie van uzelf zijn?




Mira Kremenovic is sinds 2013 al bezig met Healthy Active Lifestyle en ze is heel enthousiast over de producten van Herbalife. Mira was zelf niet fit en vitaal en sportte niet, dat vond ze vrij normaal omdat iedereen tegenwoordig gebrek heeft aan energie. Ze wilde graag zelf iets veranderen en zodoende is ze ruim 2,5 jaar geleden met het ideale ontbijt van Herbalife begonnen. Door haar eigen product resultaat was ze snel verkocht en vanuit eigen enthousiasme is Mira andere mensen gaan helpen om ook hun doel(en) te bereiken. Coach Mira begeleidt verschillende doelgroepen o.a. mensen met overgewicht, mensen die niet fit en vitaal zijn, mensen die niet ontbijten of juist actieve sporters om de sportprestaties te verbeteren.

Kent u mensen die niet lekker in hun vel zitten, futloos zijn, overgewicht hebben, (te) veel sporten of hun levensstijl willen verbeteren?

Wil jij een gratis fit-check om te weten hoe je ervoor staat met je lichaamssamenstelling? Stuur een mail naar info@eenkansvooriedereen.nl.

IMG_2354

 

Advertentie

















Geef een reactie