Online veilingen Tuin & Dier Gouda V.O.F

Begin februari is het faillissement van Tuin & Dier Gouda V.O.F uitgesproken. Nu wordt de gehele voorraad en inventaris geveild door middel van een online veiling op Onlineveilingmeester.nl




Ruim 750 kavels zullen in 2 veilingen worden verkocht. Met goederen voor consument en handelaar. Denk aan huisdier toebehoren, bloempotten, bomen en struiken, barbecues, tuinmeubelen, etc. korting alles om je tuin voorjaar klaar te maken. Maar ook de gehele inventaris van de winkel.

Hoe werkt het?
Meebieden kan na gratis registratie op www.onlineveilingmeester.nl. Registreren is eenmalig, bieden kan oneindig. De kijkdag van de twee veilingen donderdag 14 april tussen 14:00 en 16:30 aan de Achterwillenseweg 31, in Gouda. Deze veilingen sluiten maandag 18 en dinsdag 19 april.

Tot slot
Onlineveilingmeester.nl is een gerenommeerd veilingbedrijf dat online veilingen van roerende & onroerende goederen organiseert. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. Jaarlijks organiseren we honderden veilingen en hebben we wekelijks tienduizenden bezoekers op onze website. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. ondernemers, banken, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Naast het organiseren van zelfstandige veilingen voor onze opdrachtgevers, organiseren we ook inbrengveilingen vanuit onze eigen locaties. Geschikt voor zowel zakelijk als particulier als er onvoldoende goederen zijn voor het organiseren van een zelfstandige veiling. Denk aan verzamelingen, nalatenschappen en overtollige voorraden.

Afbeelding Tuin en Dier

Advertorial

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie