Wedstrijdverslagen DVC Heren en Dames 1

DVC Heren 1 wint 4-0

Heren 1 heeft 2 wedstrijden op rij verloren , maar ze hebben zich herpakt op door 4-0 te winnen van de concurrent en zo staat heren 1 weer 5e in de competitie.

De heren begonnen de wedstrijd erg sterk en wonen de eerste set 25-13 daarna kregen ze het moeilijker maar ze wonen ook de 2e set met 25-20 de 3e set werd erg spannend de heren van DVC lieten de tegenstander inlopen maar ze herpakten zich en wonen met 26-24 de 4e set werd 25- 23. Zo hebben de heren weer een 4-0 op hun naam kunnen schrijven. Ze moeten nog 3 wedstrijden dan is het seizoen weer afgelopen.

DVC dames verliezen van Zovoc

Op zaterdag 2 april moesten de dames uit Driebruggen om half 8 spelen tegen de dames in Zoetermeer. Nadat er eerst met het team samen gegeten is, kon de wedstrijd beginnen. Driebruggen was dit maal compleet en het had geen versterking vanuit de lagere teams meegenomen. De meiden begonnen sterk, er werd goed gevochten, goed samengespeeld en uiteindelijk gewonnen. De tweede set begonnen de dames ook sterk, maar helaas hebben ze dit toch laten lopen. In de derde set was Zovoc te sterk en lukte er niets bij DVC. Na een nederlaag begonnen de dames aan de vierde set, deze moest gewonnen worden zodat een vijfde set zou bepalen wie er zou winnen. Ook in de vierde set begon Zovoc sterker en liep DVC achter de feiten aan. Na een aantal wissels leek DVC zich toch te herpakken. Ze werden steeds sterker en liepen de achterstand in. Uiteindelijk wisten ze, na hard vechten en goed samenspel, de set toch nog te pakken. De vijfde set liep gelijk op, waarna Zovoc weer wist uit te lopen. DVC gaf echter niet op, en begon terug te vechten. Uiteindelijk werd de stand 16-14 in het voordeel van Zovoc. Desalniettemin neemt DVC 2 punten mee naar huis en blijven ze uit de gevarenzone op de ranglijst. Volgende zaterdag nemen de dames het thuis op tegen de huidige nummer 2 Woerden, waar uit 3-2 van gewonnen werd.

Door: Hein Wichers