Medailleregen voor synchroonzwemsters BZ&PC

Zaterdag 16 april j.l. stond voor de synchroonzwemsters van BZ&PC de belangrijke Regiokampioenschappen uitvoeringen op het programma. BZ&PC deed aan deze wedstrijd mee met vier ploegen, een duet en een combo ploeg en sleepte vele medailles in de wacht. Het duet van Anouk Baars en Sophie Ngan werd met hun uitvoering op ‘Vivaldi’s Winter’ eerste in de categorie onder de 15 jaar en dus mochten zij zich Regiokampioen noemen. De titel Regiokampioen was er ook voor de Junioren (onder de 18 jaar) ploeg van BZ&PC. Met hun uitvoering ‘Kurios’ lieten zij de concurrenten achter zich. Een mooie eerste plaats dus voor Anna Verdouw, Romy Oskam, Dalia van der Weide, Esmee Verheul, Juliette Ngan, Nikki Doornhein, Tjarda van Westing, Kelly Wolswijk en reserve Michelle van der Neut.




In de categorie onder de 12 jaar werd de ploeg van Megan Amling, Roos de Korte, Felicia Leemburg, Maike van Vliet en Eva Vrieswijk met hun uitvoering ‘High school musical’ 6e. In de categorie onder de 15 jaar deed BZ&PC met twee ploegen mee. Er was een tweede plaats voor de uitvoering ‘Pencil full of lead’ van Sarah Welter, Sophie Ngan, Anouk Baars, Emma Verdouw, Kim Janmaat, Elza van Vliet, Charlotte Leemburg en Gerianne Koot. Een vijfde plaats was er voor de uitvoering ‘Alphabeat’ van Evy Onderwater, Barbera Coehoorn, Danielle Verleun, Sanne Baars, Jente Doornhein, Jasmijn van Beijnum en Eline Schaap.

De combo ploeg kreeg de bronzen medaille omgehangen. De vrije combinatie uitvoering op ‘Wilson Pickett’ werd gezwommen door Michelle van der Neut, Yasmine van der Weide, Anna Verdouw, Juliette Ngan, Tjarda van Westing, Esmee Verheul, Nikki Doornhein, Dalia van der Weide, Romy Oskam en Kelly Wolswijk.

ploeg bz&pc synchro

Door: Kim Zonderop

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie