Heren BZ&PC verliezen nipt van de kampioen

Het is de heren van BZ&PC niet gelukt om afgelopen zaterdag te stunten tegen de Ham. De heren uit Wormerveer waren in de slotfase net iets slimmer in de afronding. De heren van BZ&PC, dat het grootste gedeelte van de wedstrijd op een voorsprong stond, konden de punten helaas niet in eigen huis houden.
Het ging de gehele wedstijd gelijk op. Dankzij een potdichte verdediging en een flitsende backhand door Joey Schellingerhout in de slotseconde stond het 2-2 na de eerste periode.
In de tweede periode gaf de Bodegraafse equipe nog wat extra gas. Dit resulteerde in een 4-2 voorsprong door goals van Ton van Jaarsveld en Wesley Roos.
In de derde periode konden de heren niet voorkomen dat het toch nog spannend werd. Door de grote hoeveelheid uitsluitingen aan de Bodegraafse zijde stonden er 3 spelers op scherp. De mannen moesten dus over gaan naar een zoneverdediging.
In de vierde periode waren het de heren van de Ham die het hoofd koel hielden. In de laatste drie minuten van de wedstrijd was het de Ham dat voor de eerste keer op een voorsprong kwam. Deze achterstand bleek voor de heren van BZ&PC, zonder wissels, niet meer te overbruggen. De wedstrijd werd helaas verloren met 9-10, waar een punt zeker verdiend was.
Ondanks het verlies kunnen de heren van BZ&PC met zelfvertrouwen toewerken naar de laatste competitiewedstrijd van volgende week tegen Katwijk. De heren hebben handhaving nog in eigen hand. Bij winst tegen Katwijk is het zeker dat BZ&PC volgend seizoen weer mag uitkomen op het een-na-hoogste niveau van Nederland.
BZ-Ham
Door: Rogier van Veen



Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie