Wedstrijdverslagen H1 en D1 VSTS

Hierbij de wedstrijdverslagen van H1 en D1 van VSTST. 




Bodegraven – zaterdag 16 april speelde Kraan & Roos VSTS H1 tegen ongeslagen koploper VCV H5. Een team dat op papier sterker is dan VSTS H1. Na een volleybal les in de uitwedstrijd konden de Heren hun borst nat maken.

De wedstrijd werd vanuit beide teams ontspannen gestart en voor VSTS was elk punt mooi meegenomen. Het krachtsverschil was vanaf het begin duidelijk aanwezig. Met een setstand van 13-25 ging de eerst set relatief eenvoudig naar koploper VCV.

Ook al was het verschil in niveau te zien moest VSTS H1 beter kunnen presteren tegen deze tegenstander. Met setstanden van 18-25, 17-25 en 19-25 heeft Heren 1 aardig meegespeeld met VCV H5, de terechte kampioen van dit jaar.

De wedstrijd die om 16:30 begon eindigde om 17:30 uur met een 0-4 nederlaag voor Kraan & Roos VSTS H1, een recordtijd die niet vaak voorkomt in het volleybal.

Hiermee is de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen gespeeld en zien we u graag volgend jaar weer terug.

Wedstrijdverslag Dames 1

‘Zegereeks VSTS dames 1 onderbroken´

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen VC Nesselande dames 1 op het programma. Er moest met 4-0 gewonnen worden wilden de Borftse dames nog meedoen om plek 2.

Helaas verzaakten alle dames om hier met winst naar huis te kunnen gaan en speelde Nesselande hun punten beter uit, ook af en toe geholpen door de slechte samenwerking van de scheidsrechters, waardoor VSTS steeds benadeeld werd.

Judith Terpstra zorgde er met haar service nog voor, in de derde set, dat deze set gewonnen werd en zo de stand 2-1 werd. Hierna werd het verbeterde spel niet doorgezet en kon Nesselande met 3-1 de wedstrijd winnen.

Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Kratos dames 1. Daar werd verloren, dus de dames zijn gebrand om het seizoen goed af te sluiten.

Dan nemen we ook afscheid van Pim Scherpenzeel, die na jaren trouwe dienst afzwaait en zich gaat richten op de zitvolleyballers en z’n persoonlijke ontwikkeling als trainer/ coach.

Sieme Boom blijft aan als trainer/ coach en hoopt volgend seizoen wel weer mee te doen om de prijzen.

h1-1

Foto: Rik Wolswijk – Photorik.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie