Guido van Daalen gaat fietsen voor het goede doel

Guido van Daalen, zoon van Ko en Carla van Daalen van Brood&Ko, loopt stage bij LAGENDIJK Training, een professioneel trainingscentrum op het Nationaal sport centrum Papendal. Zij zijn gespecialiseerd in personal training en topsport begeleiding, maar doen daarnaast ook andere projecten. Zo hebben ze al vaker mee gedaan met de Alpe D’huzes en ook hebben ze de Kilimanjaro beklommen.




Deze Bodegraver gaat in juni meedoen aan Stelvio Challenge. Lees zijn verhaal en wie weet kan jij hem sponsorsen tijdens deze rit voor het goede doel.

Dit jaar gaan we voor het 2e jaar op rij mee doen met de Stelvio Challenge. Doordat ik gevraagd werd om te helpen bij het organiseren hiervan ben ik betrokken geraakt bij dit project. Wij gaan met een groep van +/- 25 mensen als team deze uitdaging aan. Deze mensen worden door ons getest en krijgen een trainingsschema op maat.  Doordat het mij ook een uitdaging leek en ik natuurlijk ook mee kon doen, heb ik mezelf ook ingeschreven.

De Stelvio pas is een van de hoogste bergpassen van Italië en komt tot een hoogte van 2757 meter. De klim die wij gaan doen vanuit het plaatsje Bormio is 23km lang en gaat gemiddeld zo’n 7,1% omhoog, met een maximaal van 10,9% (1000m). De bergpas kent 40 haarspelt bochten en je maakt tijdens deze 23km 1533 hoogte meters.

De Stelvio Challenge wordt georganiseerd door de Pimfoundation. Zij steunen dit jaar Stichting Pim en Stichting Jayden.

Stichting Pim heeft een zorgwoning waarin meervoudig gehandicapte kinderen wonen of een deel van hun dag doorbrengen. Zij worden daar perfect begeleidt en vergeten soms even hun handicap.

Stichting Jayden doet onderzoek naar Neuroblastoom kinderkanker. Zij willen de kwaliteit van de behandelingen verbeteren en de genezingskans verhogen. Daarnaast steken zij veel geld in het onderzoek naar deze vorm van kanker omdat de genezingskans nog maar 30% is. Ook werken zij veel samen met het misschien bekendere fonds: Villa Joep.

http://www.stelviochallenge.nl/deelnemers?deelnemer=274
Via deze link kan er geld gedoneerd worden, zowel particulieren als bedrijven kunnen sponsoren.

13000191_1271861576161892_6478759030521443413_n

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie