BZ&PC komt 1 doelpunt tekort!

De heren van BZ&PC zijn in een knotsgekke competitie één doelpunt tekort gekomen om zich te handhaven in de eerste klasse van Nederland. In de winterstop stond de ploeg er met 7 punten beroerd voor.  De laatste wedstrijden kwam BZ&PC op stoom met mooie overwinningen. In het laatste speelweekend was 1 punt voldoende voor handhaving. Het was echter niet gegund. De Bodegraafse waterpoloërs verloren met 9-8 van concurrent Katwijk 1. BZ&PC eindigde hierdoor op een 11eplaats met 25 punten uit 22 wedstrijden en een doelsaldo van -10. Dat het dicht bij elkaar lag zegt veel dat de nummer 5 op de ranglijst maar 3 punten meer heeft. Voor de spelers, de vele vrijwilligers en het trouwe publiek een flinke teleurstelling.
 
De club is echter sterk en wil laten zien dat het op een niveau hoger thuis hoort. De organisatie werkt hier achter de schermen al volop aan. De spelers kunnen het aankomend weekend in de finale van de ManMeer!Cup laten zien. In deze ‘competitie’ zat het wel mee. De kampioen van de 1e klasse De Ham werd in de halve finale verslagen. Nu wacht De Zaan in de finale.
In een uitverkocht zwembad in Heerenveen kan BZ&PC historie schrijven door de finale te winnen. Ruim 200 supporters zullen de ploeg ondersteunen. 
 
Een top ambiance voor de spelers om te spelen. Een mooie kans om de weg omhoog nu al in te zetten! One step back, two steps forward! 
IMG_1251



Door: Rogier van Veen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie