Successen voor Heres tijdens trainingsweekend

Zaterdag j.l. hebben twee groepen van Heres mooie successen behaald bij de dance2demo in Markelo. De groep 21+ wist in de categorie 18+ de dance2impress-award binnen te halen met het prachtige nummer “Wings”. De selectiegroep Umoja maakte met “gevangen” de meeste indruk in het middagprogramma en namen de award met plezier in ontvangst. Beide choreografieën zijn gemaakt door Desi van Dam, docente van Heres.



Tijdens deze dance2demo waren ook een gelegenheidsgroep hiphop en de selectiegroepen Joy en Forza aanwezig. Helaas was de concurrentie in deze categorie te groot. Op https://www.facebook.com/studioheres/?ref=ts&fref=ts kunt u de optredens bekijken.

De selectiegroepen waren dit weekend op trainingsweekend in Gorssel. Deze tweede editie van het trainingskamp was ook dit jaar een groot succes. Een combinatie van optredens geven, trainen, bootcamp, weinig slapen, samen eten & drinken, lachen en dansen zijn de beste ingrediënten voor een geslaagd trainingsweekend.

In de meivakantie heeft Heres diverse workshops in de dansstudio aan de doortocht voor leden en niet-leden. Check de website voor alle informatie over de gave workshops.

IMG-20160423-WA0011

IMG-20160423-WA0012

IMG-20160424-WA0021

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie