Aspergefeest in het Groene Hart van Holland

Het is weer tijd voor asperges. Ook wel het witte goud genoemd. Creatie Eigenwijze Evenementen viert dat met een Bourgondisch Aspergefeest in ’t Groene Hart. Dit vindt plaats van 18 t/m 22 mei bij Aspergehof Noordam in Woubrugge.




Initiatiefnemer Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen uit Bodegraven meldt met trots dat de editie van woensdag 18 mei en vrijdag 20 mei is uitverkocht. “Er is veel animo voor dit unieke Pop-Up belevenis in het Groene Hart. We raden mensen daarom aan niet te lang te wachten met het kopen van kaarten,” aldus de Bodegraver.

 

Deelnemende restaurants

Woensdag 18 mei Business Night kookt chef Robin Verlaan van ALFREDS, donderdag is het de beurt aan Annemiek Wils uit Oudewater, vrijdag tijdens de Groovy Night staat Chef Walter Spruit achter de pannen. Zaterdag de succesvolle nieuwe ondernemers uit Roelofarendsveen Peter en Dennis van restaurant Wagenaar. Zondag tijdens Family Lazy Sunday afternoon is het de beurt aan Brenda de Graaf  samen met haar partner Michiel van De Florijn uit Nieuwerbrug.

Reserveringen zijn te boeken via www.Alphens.nl

Voor meer info over zakelijke mogelijkheden : info@aspergesindepolder.nl

asp1

asp2

asp3
DSC_0020

DSC_0007

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie