Jeugd Sportcentrum ReBo draait warm in koud Pinksterweekend!

Het was een druk en vol Pinksterweekend bij Jeugd Sportcentrum ReBo. Hieronder het verslag van de verschillende activiteiten en wedstrijden.




Afgelopen zaterdag was Emma de Wit uitgenodigd op het grote Enfusion gala in Nijmegen. Ze heeft een prima partij neergezet over 3 ronden, trainers en publiek waren overtuigd van de overwinning, de jury besliste echter “onbeslist”. In ieder geval is Emma na 15 partijen nog steeds ongeslagen!

Na een korte nacht vetrokken technische staf en onze jeugd kickboksers naar Valkenswaard voor een belangrijk jeugd. De talenten en winnaars konden zich selecteren voor het grote Kickboxing gala in Eindhoven later dit jaar.

Sportcentrum REBO trad in 4 partijen aan. Celeste Gielen’s 1e ronde was niet goed , echter de 2e en 3e ronde draaide ze in hoog tempo met mooie combinaties en werd terecht uitgeroepen tot winnares.

Alicia Thijssen startte direct in hoog tempo en dwong haar opponent in de achteruit. Alicia volgde de aanwijzingen van de trainers goed op en behaalde een welverdiende overwinning !

Yesper Schouten trof een sterke tegenstander van Sportschool Ommoord maar kon het niveau prima aan. Het ging gelijk op en hierdoor eindigde de partij in “onbeslist”dus twee winnaars.

Naoufal Ambari van ReBo trof het niet en moest tegen een zeer ervaren jongen van sportschool Colosseum. Naoufal heeft zich uitstekend opgesteld maar kwam tekort tegen de ervaren vechter en heeft zijn partij verloren.

Het was een druk weekend met een mooi behaald resultaat en nu weer op naar Katwijk aanstaande zaterdag.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie