RVC'33 haalt nacompetitie voor promotie naar 1e klasse

Het hele jaar door zijn er prachtige prestaties geleverd door RVC’33. Op de slotdag van de competitie wisten de heren de nacompetitie te halen voor promotie naar de 1e klasse.

RVC’33 was sinds dit seizoen pas actief in de 2e klasse. Destemeer is het een puike prestatie van de mannen onder leiding van Arjan Groenendijk en Vincent Stolwijk.

Vandaag werd XerxesDZB met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd. Het eerste doelpunt viel in de 28e minuut door Jelle van de Poel. Nog voor rust stond er 2-0 op het scorebord. Met een rake kopbal scoorde Menno Hogenelst in de 35 minuut.

In de tweede helft wisten de Reeuwijkers nog 1 maal het net te vinden. In de 79e minuut scoorde Frank Stolwijk de 3-0. Ook de bezoekers scoorden in dezelfde minuut nog een tegentreffer.

Daarna brak het feest los in Reeuwijk-Dorp!