Inschrijfavonden Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk op 17 en 18 mei

 

blank


Dit jaar zijn er weer enkele inschrijfavonden voor de Avond4daagse. Zo hoeven deelnemers op de eerste wandelavond minder lang in de rij te staan om een kaart te kopen. ‘Je kunt tijdens de inschrijving alle informatie krijgen en je vragen stellen over de routes’, aldus Hetty Veerman van het organisatiecomité. Daarnaast kun je t/m 21 mei een startkaart kopen bij één van de verkooppunten in de diverse dorpskernen.

Inschrijven in Bodegraven, Reeuwijk-Brug, Driebruggen en Waarder

De inschrijfavonden vinden plaats op dinsdagavond 17 mei (19.00-20.30u) in Dorpshuis Custwijc (Driebruggen). Op woensdagavond 18 mei is dit op dezelfde tijd in de sporthal Vromade (Bodegraven), Zalencentrum De Brug (Reeuwijk-Brug) en de Huiskamer van Waarder.

Tijdens de inschrijfavonden kan zowel individueel als voor een groep worden ingeschreven. Schrijf je als groep in, download dan eerst het inschrijfformulier van onze website en lever deze ingevuld in. Betaling op deze avonden kan alleen contant. In de voorinschrijving kost de deelname aan de Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk € 6,- p/p. KWBN-leden krijgen op deze avonden op vertoon van hun wandelvoordeelpas € 1,- korting op het inschrijfgeld.

 

Bij onze verkooppunten blijft het mogelijk t/m 21 mei tijdens de openingstijden individueel in te schrijven. Dit zijn: Sportcentrum De Kuil, Primera Raadhuisplein, Primera Vromade (Bodegraven) en Jumbo Jim Koster (Reeuwijk-Brug). Voor groepsinschrijvingen, zie de info op de website.

 

Opgeven bij de start

Je kunt je op dinsdag 24 mei ook bij de start opgeven voor 4 avonden wandelen (€ 7,- p/p). Eén avond meewandelen voor het wandeldiploma is ook mogelijk (€ 2,50 p/p per dag). Ook dan geef je je bij de start op. Meer informatie op onze website www.avondvierdaagse-bodegraven-reeuwijk.nl en de Facebook-pagina.

 

Data Avond4daagse: di. 24 t/m vr. 27 mei 2016

 

De Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk is een initiatief van de Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven (SBAB).

  1. 24/5 in Reeuwijk Brug
  2. 25/5 in Reeuwijk Dorp
  3. 26/5 in Driebruggen-Waarder-Hogebrug
  4. 27/5 in Bodegraven-Zwammerdam

Vierdaagse

Foto: Rebonieuws.nl

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie