Sport- en kookworkshop iets voor jou? Het kan samen op zondag 29 mei

Jezelf wat fitter voelen, een betere conditie en misschien zelfs wel een paar kilo’s afvallen? Tijdens de sport- en kookworkshop laten wij je zien hoe leuk en makkelijk het kan zijn. Misschien heb je al eens een dieet gevolgd, maar zonder succes of viel je na een tijdje toch weer terug in je oude patroon. Je bent niet de enige en daarom organiseert Sport&motion in samenwerking met het Kookstation een sport- en kookworkshop op zondag 29 mei van 14.30 uur tot ongeveer 21.00 uur.




 

Sportworkshop:

Om 14.30 starten we met een sportworkshop van 90 minuten onder leiding van Melanie. Wil je uitgedaagd worden en het onderste uit de kan halen? Of juist het sporten weer rustig oppakken? Iedereen kan op z’n eigen niveau deelnemen. Tijdens de workshop gaan we veel zweten, maar ook wordt er veel aandacht gegeven aan het “waarom, hoe, wat wel en wat juist niet”.

 

Na deze 1,5 uur is er een uur tijd om je thuis even te douchen en op te frissen om daarna in de kookstudio van het Kookstation te duiken. Kom je van verder weg? Dat is geen probleem! De SBAB heeft een doucheruimte beschikbaar gesteld in sportcentrum “De Kuil” waar we gebruik van mogen maken.

 

Kookworkshop:

Als iedereen fris en fruitig is gaan we onder leiding van Jurgen heel veel verschillende gerechten bereiden. Want wat is nou een goede maaltijd voor een training of juist na een training? Welke voedingsstoffen heeft je lichaam nodig en hoeveel? Tijdens de workshop leer je gerechten bereiden die makkelijk, voedzaam, gevarieerd en gezond zijn. En het leuke is: we werken met producten die je in de supermarkt kunt kopen. Waardoor het laagdrempelig is om de gerechten in het vervolg zelf thuis ook te maken.

 

Ontspanning:

Ook is er deze dag ruimte voor ontspanning. Denise van “Nama Rupa” zal aanwezig zijn om nek- en hoofdmassages te geven. Na een dag sporten, zweten, koken en proeven moet je natuurlijk je hoofd ook weer even helemaal leeg kunnen maken en lekker relaxen in de massagestoel.

 

Deze hele dag kost maar €49,95!  Opgeven kan via melanie@sportenmotion.nl, ook voor meer informatie of vragen kun je een e-mailtje sturen naar dit e-mailadres.

 

Ohja, ga je een ijsje halen bij de “Zoete inval”? Of voor een massage naar “Nama Rupa”? Daar liggen de flyers. Neem er 1 mee en bewaar ‘m goed! Tegen inlevering van de flyer ontvang je een leuke verrassing.

160420 Flyer Kookworkshop-BP

160420 Flyer Kookworkshop-FP

Een culinaire en sportieve groet,

Jurgen en Melanie

Advertorial

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie