BBD Security & Facility BV trots op uitblinker Lisanne Fons

BBD Security & Facility BV uit Bodegraven wil graag haar jongste medewerkster in het zonnetje zetten. De 20-jarige Lisanne Fons uit Zoetermeer dingt namelijk mee voor de titel ‘Uitblinker ID College 2016’ in Alphen aan den Rijn. Uit 11.000 leerlingen zit ze momenteel bij de laatste zeven. Op woensdag 25 mei wordt duidelijk of ze ook echt de winnaar is van het ID College.




 

Achtergrondinformatie van Lisanne Fons

Lisanne Fons is 20 lentes jong en nu al ambitieus. Ze volgt momenteel de opleiding Handhaving op het ID College in Alphen aan den Rijn. Volgens de BBD is ze een hardwerkende collega. Ze heeft in 2013/2014 stage gelopen bij de BBD Security & Facility BV als aspirant beveiliger/ toezichthouder op het ID college. Tijdens deze stage (beroepspraktijkvorming) heeft zij een ernstige blessure opgelopen aan haar knie en was zij genoodzaakt een groot deel van haar stage zittend af te maken. Deze stage heeft zij zonder problemen afgerond. Hierna heeft zij succesvol bij de BBD gesolliciteerd en werkt sinds haar aanstelling als objectbeveiliger bij een object in Rotterdam.
Hier vertelt ze trots over: “Ik ben werkzaam bij het Victoria Building gebouw in Rotterdam. Ik heb hier een grote verantwoordelijkheid. Het is onwijs leerzaam. Mijn examens voor beveiliger heb ik met hoge cijfers afgesloten, onder andere met een 9.”

“Mijn droom van kinds af aan is om bij de politie te gaan werken. Ik ben nu hard op weg. Na een wat lastige start knok ik mij er aardig doorheen. In de maand december is het moment van de waarheid. Dan begint mijn sollicitatie bij de politie”, aldus een enthousiaste Lisanne.

 

BBD Security & Facility BV en stagiares

De BBD heeft natuurlijk veel meer uitblinkers, maar deze in het bijzonder. Het is dan ook geen geheim dat de BBD zich enorm inzet om stagiaires te begeleiden en een selecte groep na de BPV periode een baan aanbiedt. Op deze manier probeert de BBD deze stagiaires ervaring op te laten doen. Een baan vinden als beginnende beveiliger is vrij lastig wanneer er geen werkervaring kan worden aangetoond. Dit is voor het Bodegraafse bedrijf een mooie gelegenheid één van de getalenteerde medewerkers uit te lichten.

_4371226333
foto 1: Samen met staatsecretaris Fred Teeven
13.JPG23
Foto 2: Team handhaving
IMG-20150906-WA0000 (2)
Foto 3: Verkeerscontrole

11351161_908692572525079_3754045052338173324_n

Foto 4: Haar grote droom

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie