Rishelle Appel 2e van Zuid-Holland

Afgelopen zaterdag 21 mei was de grote turnfinale van Zuid-Holland in Amsterdam.




Drie meiden van Heres Bodegraven waren gekwalificeerd om hieraan mee te doen.

Als eerste was Aranka van Engelenhoven aan de beurt. Zij moest het opnemen tegen 35 andere turnsters. Zij turnde op alle onderdelen erg netjes en behaalde op de brug haar hoogste score van 12.60. Met een eindscore van 47.875 is zij uiteindelijk op een 29e plaats geëindigd.

 

Later in de middag was het de beurt aan Rishelle Appel en Mandy Both. Met nog 35 andere deelneemsters mochten zij hun kunsten laten zien.

Beide meiden turnden prachtige oefeningen. Mandy haar beste onderdeel was vandaag de balk. Zij behaalde hier een hoge score van 12.35 en is samen met haar andere mooie scores op een 19e plaats geëindigd met een puntentotaal van 46.95.

 

Rishelle zat lekker in haar oefeningen en haalde mooie punten op alle onderdelen. Haar beste onderdeel was de vloer. Ze liet hier mooie elementen zien en behaalde hier een score van maar liefst 14.90, dit was tevens de hoogste score van alle turnsters. Op de balk liet zij ook een mooie oefening zien en behaalde hier een mooie score van 12.85. Alle mooie scores van Rishelle bij elkaar opgeteld resulteerde er in dat zij vandaag met een puntentotaal van 51.65 de 2e plaats en dus de zilveren medaille in ontvangst mocht nemen. Wat een prachtige prestatie.

rishelle-2

mandy-en-rishelle

aranka

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie