Ajax-talent naar RVC’33

Tijdens de jaarlijkse familiedagen zal op zaterdag 28 mei het Ajax-keeperstalent Jeffrey de Lange het doel verdedigen bij de finale van de penaltybokaal. De Lange speelt op dit moment in de A1 van Ajax waarmee hij onlangs Nederlands kampioen werd en komt uit voor het Nederlands Elftal onder 18 jaar.




RVC’33 organiseert deze familiedagen ieder jaar als afsluiting van het seizoen, met dit jaar als thema WinterWonderland. Het gehele weekend van 27, 28 en 29 mei staan er voor jong en oud diverse activiteiten op het programma. Op vrijdagavond wordt er begonnen met de voorrondes van de penaltybokaal gevolgd door oa een vossenjacht voor de pupillen.

Op zaterdagochtend is er op het terrein bij RVC ’33 volop activiteit voor de pupillen met diverse spelletjes en pannenkoeken eten. ’s Middags mogen junioren zich wagen aan voetbalwedstrijdjes tegen hun ouders, gevolgd door de uitreiking van de RVC ’33-jeugdawards aan de beste speler van hun team. Vanaf 16 uur staat Ajax-talent Jeffrey de Lange klaar om zoveel mogelijk ballen te stoppen tijdens de finale van de penaltybokaal. Wie mag zich de beste strafschoppenspecialist van RVC ’33 noemen?

Naast na al deze sportieve activiteiten wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht waarbij jong en oud kan aanschuiven om een hapje mee te eten waarna er gelijk door gegaan kan worden in de tot winterse sferen omgeklede kantine voor een daverende feestavond.

Ter afsluiting van het weekend wordt er op zondag een all-mixed volleybaltoernooi gespeeld door alle A-junioren, senioren en liefhebbers die graag mee willen doen. (eea onder voorbehoud van nacompetitie van RVC ’33 1)

Kijk voor het actuele programma en tijden op www.rvc33.nl

Jeffrey de Lange

Poster familiedagen 2016 site RGB

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie