Culinaire hoogstandjes in de polder

Van woensdag 18 mei t/m zondag 22 mei vond in de polder van Woubrugge het Bourgondisch Aspergefeest plaats. Op de unieke locatie van Aspergehof Noordam werden de bezoekers vijf dagen lang getrakteerd op smakelijke culinaire aspergegerechten van de chefkoks uit de regio.




Rebonieuws.nl was zondag aanwezig bij dit bijzondere evenement ‘Asperges in de Polder’. Bij aankomst werden de gasten ontvangen met een heerlijk aperitief aan de rand van het aspergeveld. Daarna mocht men plaats nemen aan de sfeervol gedekte lange tafels, met daarop mooie boeketten en kandelaars, in de grote bedoeïenen tent. De avond werd geopend met een kort woordje van initiatiefnemer Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen. “Ik ben trots dat wij ruim 750 gasten hebben mogen verwelkomen hier in de polder. Het is dan ook een genoegen om te mogen mededelen dat er volgend jaar weer een editie van dit evenement komt!”

De zondagavond werd muzikaal omlijst door zangeres Meike van der Veer, bekend van het tv-programma The Voice of Holland. In een sfeervolle ambiance genoten de gasten van de ‘Witte Goud’ gerechten verzorgd door Brenda en Michiel de Graaf van restaurant De Florijn uit Nieuwerbrug.

Deze unieke Groene Hart smaakbelevenis midden in de natuur was heel geslaagd en bijzonder om mee te maken. Was jij er dit jaar niet bij? Dan heb je volgend jaar weer een nieuwe kans!

 

 

IMG_2025

IMG_2030

IMG_2033

IMG_2045

IMG_2037

IMG_2042

IMG_2048

IMG_2047

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie