Bloemenshop Florelle is verhuisd naar Vromade

Bloemshop Florelle is verhuisd van de Vrije Nesse naar de Vromade in winkelcentrum Broekvelden. De bloemenwinkel heeft haar intrek genomen in het pand waar de apotheek was gevestigd. De winkel vormt een verrijking voor het winkelcentrum en sluit goed aan bij de andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. De grotere winkelruimte laat het assortiment beter tot zijn recht komen.




 

Eigenaar Fred Klever is in zijn nopjes met de verhuizing: “We hadden aan de Vrije Nesse een trouwe klantenkring, maar we misten er ‘loslopend’ winkelend publiek. Mensen die boodschappen gaan doen, bloemen zien staan, en dan ook gezellig een bloemetje kopen. In het winkelcentrum Broekvelden is veel meer aanloop. Met een fraaie presentatie, die in en rond dit eigentijdse pand mogelijk is, hopen we winkelend publiek te verleiden.”

 

Bij Florelle kunt u terecht voor bloemen, (tuin)planten, aardewerk en leuke cadeauartikelen. Florelle verzorgt ook bruidswerk en rouwstukken. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

 

In de tweede week van juni wordt huis-aan-huis een flyer bezorgd, waarmee u ter gelegenheid van de verhuizing in de maand juni 10% korting op uw aankopen krijgt.

Een extra stimulans om nieuwe winkel te komen bewonderen!

foto`s advertentie krantkopie

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie