Familiedag Rohda’76 groot succes

Ondanks de dreigende weersvoorspellingen is onder een stralende zon afgelopen zaterdag 28 mei de Rohda’76 familiedag gehouden. De familiedag is de traditionele afsluiting van het seizoen voor de jeugdleden van Rohda’76 en hun familie. Op deze dag gebeurt er heel veel: een spellencircuit voor de C-,D-, E- en F-pupillen, 5 tegen 5 voor de A en de B jeugd, de huldiging van de kampioenen, de finale en de uitreiking van de Rabobank Penalty Trofee en het bedanken van de vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar.




Ouder – kind voetbal

Eén van de hoogtepunten is het ouder kind voetbal, waarin ouders van hun eigen kinderen proberen te winnen. De jeugdopleiding van Rohda’76 levert helaas voor de ouders goed werk af. De kinderen beslisten de meeste wedstrijden in hun voordeel.

Vrijwilliger van het jaar

Ook de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar is een jaarlijks terugkerend onderdeel. Tot zijn grote verbazing is Moos Kalkdijk dit jaar gekozen. Moos is altijd op de club te vinden: hij voetbalt zelf, is actief als scheidsrechter en als trainer en hij is nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Ook op de familiedag kwam hij ’s ochtends vrolijk aanlopen met de vraag of hij nog wat kon betekenen. Een volkomen terechte keuze dus!

Afsluiting

De dag werd afgesloten met een barbecue en aansluitend de finale van de Champions League. Op een groot scherm zagen de jeugdleden en een groot deel van hun ouders Real winnen van Atletico. De familiedag was een groot succes!

IMG_2283

IMG_2284

IMG_2285

 

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie