Jubileum bij Vision for Beauty

Vandaag ,woensdag 1 juni, vieren Anita Vink (eigenaresse van Vision for Beauty) en Petra Fioole het 20-jarige dienstverband van Petra.




Petra is in 1996 komen werken bij de toenmalige kapsalon “de Haarboutique” in de van Tolstraat in Bodegraven. En dat alles zonder te solliciteren lacht Petra. “mijn vader (Koos Fioole) deed toen der tijd een loodgietersklus bij de vader van Anita en kaartte zo eens aan dat zijn dochter graag kapster wilde worden.” Anita had net 2 jaar daarvoor de salon overgenomen en was op zoek naar een leerling kapster om het team te versterken. Petra was toen 15 jaar.

Toen het dienstverband op 1 juni officieel werd met een contract stond Petra met een enorme bos bloemen op de stoep “moest van mijn ouders om een goede indruk achter te laten”, zei ze.

 

Er zijn natuurlijk vele anekdotes te vertellen in die 20 jaar, maar het leukste is, dat Petra nooit ergens anders heeft gesolliciteerd. De kapsalon is in 20 jaar 3x is verbouwd. Ze kwam zo weer telkens in een ‘nieuwe’ salon te werken.

 

Het jubileum is vandaag 1 juni in de van Tolstraat en met een personeelsfeest van de zomer voor het hele team. Petra en Anita zijn het er beide over eens….” Op naar de 25 jaar!!”

Petra1-2827

0001-22

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie