FlexxInvestments: waar ondernemen passie wordt

Breng ambitie, passie en ondernemerschap bij elkaar en je hebt FlexxInvestments. Aan het roer staan Bodegravers en ras ondernemers Johannes Mattiesing en Ralph Segers die, als ze eenmaal over hun bedrijf beginnen, niet uitgepraat raken.




De ambities zijn dan ook hoog. ,,We willen ons steentje bijdragen aan een bruisend Bodegraafs centrum”, vertelt Mattiesing. ,,Leegstand is geen optie”, vult Segers aan. ,,Met ons enthousiasme en onze gedrevenheid willen we mensen in verbinding brengen.” Verbinding. Het sleutelwoord waarmee beide mannen inmiddels al heel wat deuren geopend kregen. Segers: ,,Ondernemen doe je niet in een achterkamertje. De wereld is veranderd.” Mattiesing: ,,In ondernemersland kunnen mensen elkaar nogal eens aankijken: pak jij de handschoen op of ik? Nou, dan doen wij het wel. We zien wel wie volgt.”

Stabiel rendement

Het is klare taal. Net als hun concept: leegstaande gebouwen met potentieel vullen met behulp van investeerders; particulier en bancair. ,,Banken geven maar weinig rente op spaargeld, de aandelenmarkt is wisselvallig en de bodem van de vastgoedmarkt lijkt in zicht”, somt Mattiesing op. ,,Wij bieden onze investeerders een stabiel rendement. Daarbij proberen we echt trendsettend te zijn. Kijk, als ondernemer ben je het liefst met je vak bezig. Alles wat je daarvan afleidt kun je beter overlaten aan mensen die daarin gespecialiseerd zijn. Zo kunnen wij de huisvesting verzorgen, flexibel. Als je vandaag een ruimte voor vijf werknemers nodig hebt en morgen een voor twintig man, zit je bij ons niet vast aan een contract van drie jaar. Dat geldt ook voor onze investeerders. Waar de makelaar zegt: dit pand is te huur, die neem ik op in de brochure en ik hoor wel of de telefoon gaat, zoeken wij onze doelgroep actief op om vraag met aanbod te verbinden.” Segers: ,,Er is continu persoonlijk contact, wij zijn echte netwerkers, vinden het heerlijk om met mensen om te gaan. Onze investeerders weten met wie ze zakendoen en wat er precies met hun investering gaat gebeuren.”

Geïnspireerd concept

Het idee voor FlexxInvestments ontstond jaren geleden op een zeilboot in de Griekse wateren. Segers: ,,Johannes en ik kennen elkaar al jaren vanuit de kerk. Twee jaar geleden gingen we met een groep ondernemers op verdiepingsreis met de zeilboot in Griekenland. Een indrukwekkende reis waarin we volop brainstormden, filosofeerden en elkaar inspireerden. Daar is ons concept geboren.” Mattiesing: ,,Het is leuk om samen te ondernemen, aangevuld met Annerieke Donselaar, onze office-manager en toporganisator.”

In Bodegraven zijn Segers en Mattiesing volop in touw rondom het pand van de Rabobank en Mozaïek Wonen. Segers: ,,De plannen met het pand van Mozaïek zijn vergevorderd (zie kader). En neem het Rabobankgebouw. Dat zat twee jaar geleden nog vol medewerkers, maar staat nu nagenoeg leeg, terwijl het aantal zzp’ers in

Bodegraven-Reeuwijk achttienhonderd mensen bedraagt. Het is onze passie dat bij elkaar te brengen.”

Verkoopdag gloednieuwe appartementen Beursstaete

FlexxInvestments presenteert donderdag 30 juni van 15.00 tot 21.00 uur vijf gloednieuwe appartementen op de begane grond van Beursstaete, middenin het centrum van Bodegraven. Behalve de buitenmuren, kan de koper de indeling van de panden van 86 tot 109 vierkante meter (waar gewenst) zelf indelen en samenstellen, wat resulteert in één totaalprijs. Behalve FlexxInvestments zijn ook lokale en regionale partijen aanwezig, zoals Rabobank, Kalkman, Keukenmaxx, De Knikker, Houweling en architect Ben Kraan. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

van bovenaf zoom

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie