Jansus & Jansus gaat verhuizen

Na 12 jaar in het centrum van Bodegraven te hebben mogen verkopen, gaat Jansus & Jansus verhuizen.  De leuke handwerk en cadeau-winkel gaat verdwijnen uit het straatbeeld in Bodegraven en is straks alleen nog op internet te vinden.
Eind juli gaat de winkel aan de Marktstraat dicht en zullen alle verkopen voortaan via www.jansusenjansus.nl gaan lopen.
Op de woensdagavond gaan we nog steeds in het Evertshuis Breien & Beppen en Haken & Kwaken. Dus als er vragen zijn over bepaalde haak- of breipatronen, materialen of gewoon voor de gezelligheid, kom de dames van Jansus & Jansus daar opzoeken. Natuurlijk kun je ook via de Jansus & Jansus accounts op FaceBook, Twitter en andere sociale media volgen wat er hot is in de handwerkwereld.
Hou de website in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen en kortingsacties.




 

Heb je nog een cadeaubon liggen? Geen probleem, die kan gewoon via de webshop ingeleverd worden!
Heb je met je klantenkaart keihard gespaard voor korting? Die krijg je ook via de website, haal een unieke kortingscode in de winkel en gebruik deze bij het afrekenen bij de webwinkel.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie