Vrolijk afscheid voor Gerda de Kruijf bij Taxi Hoogenboom

Slingers in de taxibus. Drukte op het terrein van Taxi Hoogenboom in Bodegraven. Dat allemaal voor de afscheidnemende Gerda de Kruijf. Alle medewerkers waren uitgenodigd om bij de BBQ, verzorgd door Slagerij en Partyservice Gelderblom,  aanwezig te zijn. De goedlachse mevrouw kon de aandacht wel waarderen. En dat allemaal geregeld door haar baas Hans Hoogenboom. Die middag had ze nog haar laatste ritje gereden voor de kinderen.




Haar werk begon met rouw- en trouwwerk. De laatste 35 jaar rijdt ze schoolkinderen, die naar speciaal onderwijs in Gouda gaan. “De ouders zijn dankbaar dat ik altijd voor de kinderen heb klaargestaan. Dit vind ik heel bijzonder. Waar heb ik dit aan verdiend?”, vraagt ze zichzelf af. Gerda wordt echt gezien als tussenpersoon van huis en school. Ze krijgt dan ook weleens te maken met kinderen die het even moeilijk hebben. ‘Tante Gerda’ zorgt dan weer voor vrolijke gezichten bij de schoolkinderen.

In al die jaren heeft ze veel, maar ook iets minder leuke dingen meegemaakt. Zo kwam ze meer dan 10 jaar geleden met een groot taxibusje in de problemen in de Meije. Een klein boompje langs het water bracht redding. “We hingen al bijna boven de sloot. Kinderen werden in veiligheid gebracht en daarna was het wachten op de berger. Uiteindelijk kwamen er twee kranen aan te pas om het taxibusje weer op de weg te plaatsen. Even angstige momenten waren dat”, aldus Gerda de Kruijf.

“Ik heb een half jaar geleden aangegeven dat ik wilde gaan stoppen. Het zijn ruim 40 mooie jaren geweest. Het is tijd voor mijn pensioen”, was het laatste wat ze zei voordat ze zich weer in het feestgezelschap mengde.

gerda1-4307

gerda2-4314

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie