Pokémon hype goed voor Bodegraafs bedrijf Bizway

De Pokémon hype kan niemand zijn ontgaan. Als je over straat loopt is de kans zeer groot dat je mensen tegenkomt die op zoek zijn naar de figuren van Pokémon.




Het Bodegraafse bedrijf Bizway is sinds dit weekend ook betrokken bij de Pokemon gekte. Een Pokémon fan website kon afgelopen vrijdag 8 juli de grote drukte niet meer aan. Door hun grote netwerk kwamen ze al snel uit bij Bart Lageweg, eigenaar van Bizway, die met dit bedrijf ruim 15 jaar ervaring heeft.

“Deze partij had met urgentie mij gebeld om te zorgen dat de website stabiel zou blijven. Wij zorgen er nu voor dat deze website in de lucht blijft. We zien enorme pieken als de media praat over de Pokémon gekte. Ook mijn gezin heeft de smaak al te pakken. Ik heb echter nog geen tijd gehad om het zelf te spelen. Voor mij is het eerst zaak dat liefhebbers de website kunnen blijven bezoeken om de nodige informatie te vinden”, vertelt de 36- jarige eigenaar.

De website, die uit privacy redenen niet genoemd mag worden, kan rekenen op heel veel bezoekers. Dit zijn op dit moment honderdduizenden bezoekers per dag.

Het hostingbedrijf uit Bodegraven is ook verantwoordelijk voor onze website Rebonieuws.nl, zodat bezoekers op elk moment het nieuws kunnen lezen.

Bizway is ook actief als systeembeheer organisatie en biedt aan diverse Bodegraafse ondernemers zowel systeembeheer lokaal aan als een combinatie met cloudwerken en systeembeheer. Hij verwacht zowel zijn omzet als het klantenbestand dit jaar te verdubbelen. “Deze  Pokémon hype helpt natuurlijk mee om deze target te halen”, sluit Bart af.

BartPokemon-9993

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie