Naamswijziging voor Marna Bodegraven

Er komt een mooi jubileum aan: In Oktober a.s. is het 10 jaar geleden dat ik ben gestart, als zelfstandig ondernemer, van Marna Hairclub Bodegraven. In al die  jaren heb ik de salon samen met mijn team, Carli, Jolanda en Nancy, kunnen ontwikkelen tot waar we nu staan. Door met veel plezier samen te werken, maar vooral door uw bezoeken en uw vertrouwen in onze professionaliteit. Daar ben ik u dankbaar voor en daar ben ik zeker ook trots op.




 

Wat goed is blijft wat beter kan verandert.

 

Onze persoonlijke aandacht, professionaliteit en advies blijven onverminderd  belangrijk. Een van onze vernieuwde verwen momenten is de bonenkoffie met  dagverse melk, waarmee wij u koffiespecialiteiten kunnen serveren. Om hieraan nog een persoonlijker tintje te geven heb ik er ook voor gekozen om afscheid te nemen van de naam Marna Hairclub Bodegraven. Per 1 Augustus krijgt de salon de nieuwe naam: Claudia Kappers

 

Wij blijven uiteraard werken met de  topproducten, van Kerastase, Nisim, L’oreal Professional, en  Opi,  zoals u dat van ons gewend bent.

 

Ook de website claudiakappers.nl en het Facebook account: Claudia Kappers zijn nieuw. Naast het telefonisch afspraak maken, is dit ook mogelijk via onze website  en de Barberbooking App. Natuurlijk zien wij u weer graag terug op het vertrouwde adres!

IMG_4127

Foto: Marijke de Groot

#advertorial

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie