Schrijf je nu in voor de 100 van Boreft op zaterdag 20 augustus 2016

Na het succes van de 100 van Boreft in 2015, vindt dit jaar op zaterdag 20 augustus wederom de 100 van Boreft plaats. Een challenge van 100 banen zwemmen in het prachtige 50 meter buitenbad van Sportcentrum De Kuil die Bodegraven rijk is, ofwel 5 kilometer! Vijf kilometer klinkt voor sommige als een behoorlijke afstand, echter is deze challenge zowel toegankelijk voor beginners, wedstrijdzwemmers als voor triatleten. De 100 van Boreft is tevens voor alle leeftijden toegankelijk, echter zal het voor kinderen een behoorlijke uitdaging zijn.

blank


 

Voorafgaand zullen er vrijblijvende zwemtrainingen worden aangeboden in het buitenzwembad op dinsdag- en donderdagen van 7.00 tot 8.00 uur. Tijdens deze zwemtraining kan de techniek worden bijgespijkerd (borstcrawl en/of schoolslag) door triatleet Klaas van Leeuwen. Naast de technieklessen kan er worden gewerkt aan het uithoudingsvermogen om ervoor te zorgen dat de 100 banen in een beste mogelijke tijd worden gezwommen. Bij twijfel aan de deelname van de 100 van Boreft, kunnen de deelnemers ook enkel meedoen aan de trainingen.

 

Deelnemers met een abonnement bij Sportcentrum De Kuil kunnen de trainingen gratis volgen, verder geldt het reguliere entreetarief. Voor de challenge zelf wordt een vergoeding van € 2,50 gevraagd. Aanmelden voor deze challenge kan via buurtsportcoach@sbab.nl of bij de balie van Sportcentrum De Kuil. Voor de tijdzwemmers onder ons waren de tijden van vorig jaar: beste Bodegraafse heer 1.06,03 uur sec en beste Bodegraafse dame 1.21,58 uur.

Meer informatie? Kijk op www.sbab.nl/buurtsportcoach

100 van Boreft

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie