WDS-ESTO: prima oefenpot

De eindstand van 3-3 is natuurlijk niet van belang, zij het dat beide ploegen de wil hadden om te winnen. Er werd dus volop gescoord en doelpunten maken is goed voor het zelfvertrouwen in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

ESTO domineerde met een aangepast team in de eerste helft. De ruststand van 2-1 in het voordeel van ESTO was dan ook verdiend. Wel met de aantekening dat de  keeper van de Driebruggers daar een bijdrage aan leverde.

Direct na de rust maakt WDS gelijk en nam het initiatief. Zeker twintig minuten had ESTO het moeilijk om in haar spel te komen en kwam zelfs op achterstand.

Daarna kantelde de wedstrijd weer en dat leverde ESTO de nodige kleine kansen op. In de 90e minuut lukte het uit een vrije trap alsnog langszij te komen en direct na de aftrap floot de prima scheids de leuke en nuttige oefenpot af.

Volgende week dinsdag speelt ESTO 1 thuis een oefenwedstrijd tegen Stompwijk.

Door: Han Koevoets