Dansseizoen 2016/2017 geopend bij Dans- en turnvereniging Heres!

Na een heerlijke vakantie beginnen de danskriebels bij de docenten van Heres weer te komen. Op maandag 22 augustus starten de eerste lessen. We gaan een fantastisch nieuw seizoen te gemoed.

blank


Met drie nieuwe docenten en veel nieuwe dansuren is ons rooster een stuk uitgebreider en kunnen we alle dansers een passende les aanbieden! Asuka Watanabe is weer terug en zal met veel plezier de klassieke lessen weer op zich nemen. Ook Evelien de Loomé is terug van weggeweest, zij zal een nieuw lesuur opstarten voor de 18+ers in Bodegraven-Reeuwijk: een energieke dancehall/afroles! Noah Sterk, ook een oude bekende, start tevens een nieuw lesuur: Dance different. In blokken van acht weken laat zij de dansers kennis maken met een nieuwe stijl… house, contemporary, high heals, female hiphop enzovoort. Je kan per blok bekijken of je het leuk vindt en je inschrijft. Modern/jazz hebben we al voor de oudere tieners en volwassenen, maar sinds dit jaar hebben we ook een moderne les voor de dansers vanaf 10 jaar, hiphoppers uit groep 5 en 6 kunnen ook weer lekker komen dansen op de woensdagmiddag en peuters vanaf 2 jaar krijgen bij ons ook de kans om hun eerste danspasjes te laten zien.

De peuterlessen zullen ook in blokken van 8 weken worden aangeboden. De eerste optredens staan alweer gepland: de landelijke Dance2show van de kngu waar de selectie Forza en de updance groep voor zijn geselecteerd. Natuurlijk dansen we tijdens de najaarsmarkt en sluiten we het seizoen af met een mooie show in het theater! Met veel leuke activiteiten, lessen en optredens in het verschiet kijken we nu al uit naar de start van het seizoen. Ook enthousiast geworden? Bekijk onze website: www.heresbodegraven.nl

13055095_599335093574132_279291981915478727_o

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie