BZ&PC trapt seizoen af met spectaculaire Season Opening

De Bodegraafse Zwem & Polo Club opent op vrijdag 26 augustus op spectaculaire wijze het seizoen in Zwembad de Kuil.




Tijdens de tweede editie van Season Opening staat er een speciaal programma voor genodigden en een voor iedereen toegankelijke avond. 

 

Organisator Rogier van Veen: ‘’Het wordt opnieuw een geweldige avond. Na het succes van vorig jaar en de bijzondere wedstrijd, kriebelden het weer.

Pim Cluistra kwam met het idee om een speciale SuperCup wedstrijd te organiseren, door vele creatieve ingevingen van leden zijn we tot een compleet programma gekomen’’.

Met die bijzondere wedstrijd van vorig jaar doelt van Veen op de oefenwedstrijd tegen het Nederlands Team onder de 19 die zich op dat moment voorbereidde op het Wereld Kampioenschap.

De vereniging pakte afgelopen seizoen voor het eerst in de historie een echte grote prijs namelijk de ManMeer!-Cup (Beker). In een vol gepakt Heerenveen voerde The Blue Yellow Army de boventoon.

Vele supporters en sponsoren waren hier bij, maar niemand zag de voorbereiding van de herenselectie. Op creatieve wijze werd dan ook de samenwerking met REBOnieuws en Business Partner BBD Mobiele Surveillance opgezet.

Een inkijk achter de schermen werd in aanloop naar en rondom de finale vastgelegd op beeld. Een 41 minuten durende film laat het historische succes voor altijd leven binnen de vereniging.

Naast de vertoning van de film in de Nov Bioscoop, staat er een goed gevulde avond voor de geïnteresseerden.

Vanaf 20:15 gaan de deuren open en is het showtime in Zwembad de Kuil. De avond wordt afgesloten met de spectaculaire SuperCup wedstrijd tegen promovendus/eredivionist ZV de Ham.

De ploeg die BZ&PC – verrassend maar verdiend – wist uit te schakelen in de halve finale van de beker.

 

Kortom het belooft een mooie avond te worden waarin BZ&PC zich met de tweede prijs in de historie kan verenigen, al staat de plezierfactor bij de Bodegraafse vereniging nog altijd bovenaan.

Time Table
Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie