Praktijk Elements bestaat vijf jaar!

Vijf jaar geleden opende praktijk Elements haar deuren aan de Dronensingel 3b in Bodegraven. Tamara Leijstra is eigenaresse van de praktijk en startte destijds als eerste medisch pedicure in ons dorp. “Dit was zeker een spannende tijd, omdat ik hier nog weinig mensen kende. Ik woonde hier nog niet zo lang en ik moest dus van onderaf aan beginnen. Gelukkig gaven veel mensen uit Bodegraven en omstreken mij een kans en begon mijn praktijk te lopen. Inmiddels heb ik veel mensen van hun voetproblemen afgeholpen!”




Intussen weten mensen Tamara ook als hannah huidcoach en specialist in huidverbetering te vinden. “Ik richt mij als schoonheidsspecialist met de producten van hannah en Juliette Armand op huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentverstoringen, eczeem en huidveroudering in de breedste zin van het woord. In combinatie met de bindweefselmassage en rimpel reductietherapie zijn echt hele goede resultaten te behalen.”

Zoals je leest ligt de focus bij Elements op het verbeteren van je huid EN je voeten. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op mijn website www.praktijkelements.nl.

WIE JARIG IS TRAKTEERT

PRAKTIJK ELEMENTS bestaat in september 5 jaar en wie jarig is trakteert!

Maak in september een afspraak voor een hannah totaal Xperience inclusief bindweefselmassage (twv €75,-) en ontvang € 25,- SHOPTEGOED. Dit tegoed is direct te gebruiken voor de aanschaf van een product naar keuze!

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!

Maar liefst anderhalf uur word je gezicht intensief onder handen genomen en is gericht op de vijf stappen reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Beleef daarnaast de hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in combinatie met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Tevens is deze behandeling inclusief epileren en masker.

Wil jij dit ook ervaren? Boek dan in september je hannah Xperience en ontvang tevens die 25 euro stoptegoed. NB:De behandeling moet in september geboekt zijn, maar mag ook in oktober gepland worden. Het stoptegoed dient direct te worden verzilverd.

(advertorial)

Elements1-1283

Elements2-1297

Elements3-1311

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie