Kwalitaria geopend in Sporthoeve in Bodegraven

Na maanden klussen was het gisteravond zover. Rene Nauta opende met trots zijn nieuwe Kwalitaria in de Sporthoeve. Belangstellenden kwamen een kijkje nemen in de vernieuwde Kwalitaria /Sportcafe van de Sporthoeve in de Vromade. Het is in een paar maanden tijd geheel vernieuwd. Mede te danken aan Domburg Bodegraven. Zij hebben van A tot Z geholpen met het hele interieur.




De 50-jarige ondernemer Rene Nauta laat met trots zien dat rechts bij binnenkomst een Delifrance aanwezig is. Met grote tv-schermen laat hij zijn menu zien aan de klanten. Aan de linkerzijde is een geheel vernieuwd Sportcafe zichtbaar. Met boven grote tv schermen kunnen liefhebbers genieten van de sportwedstrijden. Van deze ruimte kunnen o.a. de sportverenigingen gebruik maken.

Achterin bevindt zich nog een vergaderruimte. Die is te huur voor vergaderingen. Ook kunnen sportclubs hier gebruik van maken, bijvoorbeeld voor een bespreking.

“Ik ben blij met de goede samenwerking met de gemeente en de SBAB om dit met hun te kunnen realiseren. Het is een mooie aanvulling voor de buurt”, besluit de eigenaar.

 

 

kwali7-4642 kwali3-4621 kwali4-4625 kwali5-4631 kwali6-4634 kwali1-4571 kwali8-4585 kwali2-4597

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie