Waterproof Shampoo organiseert: WATERPROOF SHAMPOO & FRIENDS

Een avond lang, Dansen. Zingen, Feesten en Springen in het Evertshuis in Bodegraven. Een toffe lichtshow, daverend geluid, dit feestje gaat AAN!




Waterproof Shampoo maakte afgelopen jaren furore op vele feesten en festivals en groeit harder dan ooit. Afgelopen zomer speelde de band door het gehele land menige feesttent en festival plat. De band organiseert op 12 november een feestavond waarop zij met muzikale vrienden het Evertshuis op zn kop zullen zetten. Onder anderen vrienden van het eerste uur HELEMAAL TOP! zullen hun opwachting maken tijdens deze dans en mee-zing avond.

Ben je meer een rocker of juist van de popmuziek? Ga je het liefst helemaal los op de happyhardcore hits van toen of toch liever de gouwe ouwe Nederpop? Wat nou als we alles door elkaar gooien!
Trek je dansschoenen maar uit de kast, breng je zangstem mee en zorg dat je uitgeslapen bent want Waterproof Shampoo sleurt je met een flinke dosis energie de dansvloer op met hits uit allerlei stijlen en tijdperken! Je wilt afwisseling? Je wilt verpletterd worden door de strakste zo-die-had-ik-niet-zien-aankomen hits, verbluffende medley’s, uit-volle-borst momenten en ritmische drumshow taferelen? Je wilt ingepakt worden door 5 energieke heren? DEAL!

Hou je meer van meezingen met al die bekende kroegkneiters? Feestact HELEMAAL TOP! zal dan zeker in de smaak vallen! Deze drie heren hebben hun strepen in heel het land al dubbel en dwars verdiend en zetten elke zaal op zn kop, niet meezingen is geen optie!

Via de facebookpagina van Waterproof Shampoo zul je op de hoogte gehouden worden van aanvullende info, acts en het programma.www.facebook.com/waterproofshampoo

Een energieke feestavond met muziek van A tot Z.

12 november 2016 – Aanvang 21:00 – Kaarten à 10,- verkrijgbaar via de website van het Evertshuis.
http://www.evertshuis.nl/waterproof-shampoo-friendsblank

 14362714_1090165647745355_6435626465920332347_o

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie