Kickboksgala ReBo III eindigt met Nederlandse titel voor Yassine Ambari

Afgelopen zaterdag 24 september  vond  in de Sporthoeve in Bodegraven het derde kickboksgala plaats georganiseerd door Sportcentrum ReBo in Bodegraven. Na de opening  dor burgemeester C. van der Kamp kwam de jeugd tot 16 jaar in de ring. Er waren 25 partijen en er werd sportief gestreden door alle deelnemers waarvan 12 van Sportcentrum ReBo. Safin Heinz, Celeste Gielen, Ayoub Kalleche, Steffany Holswilder, Rafik Alni, Alicia Thijssen, Naoufal Ambari, Yesper Schouten en Alicia Thijssen gingen met de winst naar huis. Helaas lukte het Emma de Wit niet om de Nederlandse titel te veroveren; ze verloor op punten van haar tegenstandster Sandy van Beers en ook Safira Ifrandi en Thyara Magelhaes moesten in hun tegenstander de meerdere erkennen.




Het avondprogramma bracht spektakel met 22 partijen in zowel de nieuwelingenklasse, de B en C klasse en zelfs een A partij. Na de eerste drie  deelnemers van Sportcentrum ReBo  waarbij Rolf Baelde zijn partij overtuigend won kwam aan het einde van de avond Yassine Ambari in de ring voor zijn Nederlandse titelgevecht. Aangemoedigd door een uitzinnige aanhang en met een fantastische trap- en stoottechniek en zelfvertrouwen ging de winst overtuigend naar Yassine.

De organisatie van het evenement kijkt vol tevredenheid terug op een geweldige en sportieve dag met een recordaantal bezoekers.

yasseinwint

Ingezonden bericht
Foto: GizmoWorks Photography

 

Advertentie















Geef een reactie