Oktoberfest met Helemaal Top

Dirndl’s, lederhosen en bier! Dat zijn de ingrediënten van een goed Oktoberfest. Dit jaar hoef je niet helemaal naar Duitsland af te reizen. Het Oktoberfest komt gewoon naar jou toe!
Op 22 oktober organiseert KPJ Bodegraven in de Doortocht het enige echte Bodegraafse Oktoberfest. Bij een Oktoberfest hoort uiteraard lekkere meezing-muziek. Wie kan je dan beter op het podium hebben staan dan Helemaal Top?! Dit muzikale drietal zal er voor zorgen dat iedereen uit volle borst zal meezingen met de beste feestmuziek. En dat iedereen mee zal zingen is een feit, want waar ze ook spelen overal is het weer feest. Als Helemaal Top het podium verlaten heeft zal DJ X het stokje van ze overnemen. Deze Bodegraafse DJ heeft al meerdere keren bewezen dat hij het publiek helemaal los kan laten gaan op zijn muziek.
De Doortocht zal uiteraard blauw-wit versierd worden. Dit zijn DE kleuren van het Oktoberfest. Maar om het echte Oktoberfest gevoel te krijgen heeft KPJ Bodegraven jouw hulp nodig! Want wat is een Oktoberfest zonder dirndl’s en lederhosen? Daarom beloont KPJ Bodegraven iedereen die in de traditionele Duitse kleding komt op een gratis drankje.
Kaarten zijn nu al te koop op www.kpj.nl. Wees er wel snel bij, want de kaartverkoop gaat hard.
12402221_1013291085379193_6326380596836302743_o
Ingezonden bericht



Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie