Zaterdag 1 oktober kledingdag voor vluchtelingen uit Bodegraven-Reeuwijk

Aanstaande zaterdag 1 oktober 2016 houdt de Bodegraafse non-profitorganisatie Piece of Happiness (POH) in samenspraak met Vluchtelingenwerk Bodegraven en SAM/Huis van Alles een kledingdag speciaal voor vluchtelingen die gevestigd zijn in Gemeente Bodegraven-Reeuwijk ( Bodegraven, Reeuwijk, Waarder en Driebruggen).
POH heeft de afgelopen weken regionaal kleding ingezameld, zodat deze mensen voor de komende seizoenen een garderobe kunnen uitzoeken. De deuren van het Huis van Alles zullen van 11.00 tot 15.00 uur geopend zijn voor deze specifieke doelgroep.
Sinds mei van dit jaar is POH actief in deze regio als organisatie die ondersteuning biedt aan vluchtelingen. Dit snelgroeiende goede doel, dat is opgericht door de Bodegraafse Rieke de Groot-Vink en de Syrische Mohamad Kanan, beschikt inmiddels over een vrijwilligerspool van 22 mensen.
Ondersteuning wordt o.a. geboden in de vorm van tweedehandskledingverstrekking in opvang en  via kledingdagen, op verzoek enige begeleiding bij het inrichten van het huis bij 1e huisvesting, speelgoedacties met de feestdagen voor kinderen in de opvang, gastlessen over vluchtelingen(werk) op school. Nieuwe initiatieven zijn altijd welk om.
Inmiddels groeit POH uit zijn voegen en is zij in verband met de vele aangeboden donaties hard opzoek naar bergruimte, vrijwilligers en sponsoren. Bent u geintresseerd? Kijk voor meer informatie op facebook Piece of Happiness POH Charity of neem contact op via info@piece-of-happiness.nl
fb_img_1473360950034
Ingezonden bericht



Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie