My little present komt met een nieuw concept; Cadeau pakket service met home-accessoires!

Je kent het vast wel. Je hebt een verjaardag, housewarming of een andere feestelijke gelegenheid en wilt graag een origineel cadeau geven, maar wat? Een cadeaubon is zo afgezaagd en bloemen blijven niet zo lang mooi. My Little Present biedt de oplossing!




In de zomer van 2016 ontstond bij de Bodegraafse Jolène Sinnema het idee om een webshop te openen waarin klanten op maat gemaakte cadeaupaketten of kant en klare cadeaupakketten van woonaccessoires kunnen bestellen.

Zie het als het samenstellen van een boeket, maar in plaats van bloemen stel je nu een pakket samen met woon- en lifestyle accessoires. Op deze manier heb je altijd een origineel cadeau en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij de last minute service kun je ook op zaterdag en zondag een cadeaupakket bestellen en afhalen! Wel zo handig als je bent vergeten om iets te kopen en toch nog goed voor de dag wilt komen.

Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief van My little present, blijft u op de hoogte van alle nieuwe informatie, artikelen en (win)acties.

Speciaal voor de openingsmaand van My little present krijgt iedereen die een bestelling plaatst in de webshop 10% korting!

Gebruik hiervoor de kortingscode PRESENT

www.mylittlepresent.nl

present2-0096

present3-0132


present1-0079

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie