PSV Eindhoven geen partij voor Bodegraafse waterpolodames

In Zwembad De Kuil waren de Bodegraafse waterpolodames duidelijk een maatje te groot voor PSV uit Eindhoven. Na wederom een zeer sterk tweede kwart (6-0) werden de gasten uiteindelijk  met 16-5 huiswaarts gestuurd. 
 
Eerstejaars coach Ton Kloosterman was tevreden met de winst. “Ik denk dat we vanavond tegen één van de zwakkere ploegen uit onze competitie hebben gespeeld. Ze hadden een erg jonge ploeg, met veel talent. Over een paar jaar zullen die meiden er echt wel staan, maar voor nu was het niveauverschil echt nog te groot. We konden er flink op los counteren en er brak regelmatig een speelster van ons vrij door. De tweede helft gingen zij wat anders spelen en we hadden daar toch wat moeite mee, al was het verschil toen al lang gemaakt.”
 
In verband met de herfstvakantie zijn er de komende twee weken geen wedstrijden. BZ&PC speelt 29 oktober in Wageningen tegen De Rijn. 
Zaterdag 8 oktober
BZ&PC 1 – PSV 2: 16-5
Periodestanden: 3-1, 6-0, 4-2, 3-2.
Doelpunten BZ&PC: Maaike Broersma 3, Gaby Hukker 3, Lisa Stolwijk 3, Suzan Kaynar 3, Kim de Vor 2, Lotte Huisman, Marijke van Leeuwen.
Saves Patricia den Heijer: 3
img_3628
Gaby Hukker op weg naar 1 van haar 3 treffers. (Foto: Erwin Korevaar)



Door: Rogier van Veen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie