Donderdag 10 november Dag van de Mantelzorg

10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag willen we extra aandacht geven aan iedereen , die zorgt voor iemand die erg nabij staat, een geliefde, een kind, voor je moeder, vader of een vriend of buurman. Deze dag biedt gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te genieten.   SAM Welzijn organiseert samen met Net werk mantelzorg Bodegraven-Reeuwijk, de gemeente en verschillende partners op 10 november twee leuke bijeenkomsten voor de Dag van de Mantelzorg want mantelzorg doe je samen!




Middagprogramma: Samen vieren

Zaal open om 14.00 uur, 14.30 uur – 16.00 uur

Wethouder Laura Leijendekkers opent de middag en daarna genieten we met elkaar van heerlijke zoete – en hartige lekkernijen onder het genot van “Liedjes van Toen … en Nu!” van DE ORANJE MAN , Wilhelmus J. Hoekstra.

Deze High Tea wordt verzorgd door De Zoete Inval (Ijs & Koffie Salon)

Locatie: Het Kookstation, stationsplein 1 in Bodegraven, parkeren : bij station of Het Evertshuis

 

Avondprogramma: Samen Innoveren met Robot & Frank

Zaal open om 19.00 uur , start 19.30 uur.

Het lijkt nog ver van ons bestaan, maar Robots kunnen helpen bij het verzorgen van mensen. In de film Robot & Frank krijgen we een inkijkje in Franks leven hoe een Robot zijn leven verrijkt, dit dan ook letterlijk, omdat hij de Robot op een geweldig manier inzet.

Locatie: Nova Bioscoop, Prins Hendrikstraat 31, Bodegraven

 

Exclusieve Giftbox als bedankje Alle aanwezigen ontvangen een exclusieve Giftbox met mooie aanbiedingen van lokale organisaties en ondernemers.

Op de foto met je dierbare. Fotograaf Marijke de Groot komt thuis langs om de foto te maken, je hoeft je alleen maar aan te melden om in aanmerking te komen.

Meer informatie of aanmelding: j.vandenberg@sam-bundeling.nl , 06-49880305.

Ingezonden bericht

Advertentie













Geef een reactie