5 jaar Kerstshow Helemaal Top

Helemaal Top geeft op vrijdag 16 en zaterdag 17 december alweer de vijfde kerstshow. Sander Verbrug, Toine Kremer en PJ Geerlof zullen twee onvergetelijke avonden neer willen zetten. De show van zaterdag is al bijna uitverkocht. Er zijn al ruim 2.000 kaarten verkocht. Dit is prachtig nieuws voor de heren. Welke gastartiesten komen is nog niet bekend gemaakt.




Wat zingen ze?

Helemaal Top heeft tophits van vele bekende sterren op het repertoire staan, waaronder ook The Beatles, Jeroen van der Boom, John Denver, VOf de Kunst, Gers Pardoel, Gerard Joling, Doe Maar, Nick en Simon, Andre Hazes, Elvis Presley, The Black Eyed Peas, Van Dik Hout, The Scene, Frans Duijts, George Baker, Wolter Kroes, Marco Borsato, De Toppers, Lee Towers, De Dijk en vele anderen. 

Bedrijfsarrangementen

De verkoop voor vrijdag 16 december begint inmiddels goed op gang te komen, dus is er altijd een uitweg mocht je te laat zijn of niet op zaterdag kunnen. Ook voor bedrijven zijn er diverse arrangementen voor een gezellig avondje uit.  Zie de informatie en prijzen hieronder.

Ga voor de laatste tickets (voor de zaterdag) snel naar https://ticket.alphens.nl/…/5-jaar-kerstshow-helemaal-top.h…

img_4235 img_4236

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie