Back to the Sixties bij de Buren op zondag 30 oktober

Op zondag 30 oktober om 15.00 uur is er weer een “Buren Live” bij de Buren. Dit keer gaan we een muzikale reis maken door de jaren 60 en 70. De Bodegraafse coverband “As Years Go By” zal ons meenemen op een tijdreis door een periode waar velen “oudere jongeren” zulke mooie herinneringen aan hebben. As Years Go By is samengesteld uit veel bekende “oude” gezichten uit vroegere bands.




De band bestaat nu uit; 

Klaas van Donk, gitaar en zang, voorheen basgitarist bij Stage Act, Eric Lage, orgel en zang, voorheen in de Chain, Karel Stikkelorum, gitaar en zang, voorheen in de Chain, Ferry Ackx, basgitaar en zang, voorheen The Nightstars, Rien Verhagen, drums voorheen The Nightstars.

Omdat de vloer vrij gemaakt moet worden voor al die mensen die op de klanken van toen zeker niet stil kunnen blijven zitten, is er op deze zondag geen mogelijkheid tot het eten van Tapas. In de plaats daarvan kan men genieten van een hapje en een drankje, maar vooral van de muziek uit de jaren zestig en zeventig. De laatste zondagen van de maand staan in het teken van Buren Live.

Tot ziens bij de “nieuwe” de Buren aan het Raadhuisplein.

asyearsgoby-foto

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie