Green Mobile genomineerd als Best Business Webshop of the Year

 




Onze adverteerder Green Mobile is door Channelweb genomineerd voor een Channel Award! Hét medium voor nieuws en artikelen uit de IT-branche heeft Green Mobile genomineerd voor één van de belangrijkste onderscheidingen binnen het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Eigenaar Gert Heij is blij met de waardering. “Wij zijn natuurlijk super trots dat wij na zo’n korte periode al genomineerd zijn voor beste webshop of the year! Wij hebben dat te danken aan al onze klanten die het vertrouwen hebben in ons concept.”

 

Op woensdag 7 december worden in totaal 20 Awards verdeeld binnen 5 categorieën. Green Mobile is in de Reseller Awards categorie genomineerd als Best Business Webshop of the Year en maakt kans op een award voor de reseller met de beste webshop voor de zakelijke markt.

Naast de webshop van Green Mobile zijn ook de webshops van Alternate, Azerty, Bol.com en Centralpoint genomineerd voor deze award. De genomineerden werden bepaald door een team van vijf juryleden die werken bij, voor of namens eindgebruikersorganisaties.

 

Stem op Green Mobile!

De ranking van een vakjury en het aantal stemmen van bezoekers bepalen uiteindelijk welke genomineerden de awards in november ontvangen. Help jij Green Mobile winnen? Tot en met 13 november 2016 kan er gestemd worden op Green Mobile via de website van Channelweb. De winnaars worden tijdens een spectaculaire awardsshow op 7 december 2016 bekend gemaakt.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie