Gezellig en informatief Esto Business Club event georganiseerd

De 25 aanwezige leden van de EBC werden zaterdag 29 oktober ontvangen in het compleet vernieuwde Estorant, waar hen onder andere de nieuwe Esto koffiebekers werden gepresenteerd.
Vervolgens gingen ze per touringcar van taxi Hoogenboom richting Alphen aan den Rijn om kennis te maken met het bedrijf van de nieuwste goudsponsor Willem Verheul: Buntsma Autoschade; Willem verwelkomde het gezelschap bij zijn moderne bedrijf met een borrel.
Na een bedrijfspresentatie en interessante rondleiding stond Eredivisie- en Jupiler League-scheidsrechter Kevin Blom klaar met een geweldige presentatie en een voetbalquiz. Esto’s “barman” Martijn Verlaan, bleek uiteindelijk de de sterkste kandidaat en mocht van Kevin een KNVB Respect armband in ontvangst nemen.
De bus stond wederom klaar om te vertrekken richting restaurant Eight waar het gezelschap werd getrakteerd op een geweldig smakelijk 3-gangen diner. Willem Verheul was zichtbaar trots om als 1 van de 8 eigenaren de Esto Business Clubleden de heerlijke ambiance van zijn restaurant te laten ervaren.
De Esto SpoCo kan terug kijken op een zeer geslaagde middag en avond met de Esto Business Clubleden! Op naar het volgende event!
img_9401



Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie