Rohda’76 kijkt weer omhoog

Rohda’76 heeft zich prima hersteld van de thuisnederlaag tegen Sportief. In en tegen Bergambacht kaapten de Bodegravers de volle winst weg, 0-3. Die overtuigende driepunter kreeg overigens pas na de rust gestalte. De tweede helft was amper op gang toen Tim van der Werf de wedstrijd openbrak, 0-1. En nog geen 10 minuten later zat Rohda’76 helemaal op rozen toen aanvoerder Pascal Hellingerwerf op fraaie wijze voor de 0-2 tekende. Aan de andere kant gaf de solide achterste linie van Rohda’76 geen kans weg. In blessuretijd mocht Roy Snijder de score nog fraaier laten uitvallen, 0-3.

Door de verdiende overwinning stijgen de blauwhemden naar de 4e plaats van de ranglijst, 5 punten achterstand op koploper FC Oudewater.

Komende zaterdag 5 november komt Hazerswoudse Boys – de nummer 2 van de ranglijst – naar Bodegraven. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.