Wiericke Polder Avond op 5 november

Op zaterdag 5 november wordt in het Wierickehuis de “Wiericke Polder Avond” georganiseerd. Tijdens deze oergezellige Hollandse avond kunnen de bezoekers genieten van optredens van de Nieuwerbrugse zanger Hugo Beijeman, Alex (bekend van “een bossie rode rozen”) en Marco Mark uit Woerden. Daarnaast zorgen DJ Johnny Tirol en Studio Viva Dans voor de muzikale aankleding en een spectaculaire dansshow. De organisatoren wisten in oktober 2015 een zeer succesvolle eerste editie van de Hollandse avond in het Wierickehuis neer te zetten. Toen werden er zoveel kaarten verkocht dat het feest dat op voorhand gepland stond in de kroegzaal van Tapperij de Bourgondiër verplaatst werd naar de grote zaal van het Wierickehuis.




De organisatie verwacht ook deze editie uiteraard weer heel veel Nieuwerbruggers en Bodegravers, maar zeker ook veel bekenden en nieuwe gezichten uit de hele regio. De avond begint om 20:30 uur en duurt tot 01:30 uur.

Toegangskaarten in de voorverkoop kosten € 12,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Tapperij de Bourgondiër en Kniploods 43 in Nieuwerbrug en bij kledingzaak Pull of Polo in Bodegraven.

Voor meer informatie over dit feest verwijst de organisatie naar het evenement op Facebook www.facebook.com/events/1054970551286298.

posterpolder

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie