Win een massagebon van De Kruijf Sport en Massage

Rebonieuws.nl mag in samenwerking met De Kruijf sport en massage van John de Kruijf maar liefst vier maal een massage weggeven van 40 min.




Hij is ooit begonnen met het geven van sportlessen bij N-Joy Sportcentre. Hij is hier ook gestart met zijn eigen praktijk om massages te geven. Hij heeft in vier jaar tijd bij ruim 45 sportscholen les gegeven. Dit bestond vooral uit spinning.

Hij is bij Oranje Welness bezig met massages. Dit doet hij gemiddeld zes dagen per week. Bij Sportcity in Leiden kwamen ze er ook achter dat hij verschillende massages gaf. Hij werkt nu ook een aantal uur in Leiden. Hij geeft ook massages bij de mensen thuis. Dit evenaren ze als fijn in een vertrouwde omgeving.

Daarnaast geeft hij samen met Mark Veerman Bootcamp Bodegraven-Reeuwijk.

John de Kruijf zijn onderneming bestaat 1 november vier jaar. En dat is een feestje waard! Hij geeft aan de lezers van Rebonieuws.nl 4 waardebonnen weg voor een heerlijke massage.

Hoe kan je winnen?

  1. Like Rebonieuws.nl
  2. Laat weten wie een echte massage heeft verdiend. Ken je iemand die veel pech heeft gehad of een zwaar jaar achter de rug heeft of veel lichamelijke klachten heeft. Hij of zij wint dan misschien wel een heerlijke 40 minuten durende massage bij John de Kruijf.

 

Actie voor iedereen

20 min massage naar keuze 15 euro

40 min massage naar keuze  30 euro (vijf euro korting)

geldig tot het einde van het jaar

40 min is normaal 35 euro!

Kijk even op de website www.dekruijfsportenmassage.nl of Bel John de Kruijf 06-50979055

img_4554 img_4555

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie