VSTS Heren 1 verrast koploper net niet

Zaterdag 5 november stond er in Voorschtoten voor ons een lastige wedstrijd op het programma. Koploper Gemini–Kangeroes H2 heeft dit seizoen in 5 wedstrijden nog maar 2 sets laten liggen. Ons voordeel deze wedstrijd; Heren 1 is na thuiskomst van Erik weer compleet, niet fit, maar wel compleet.




Eigenlijk hadden wij dus niks te verliezen tegen deze, op papier, sterkere tegenstander. Vol goede moed begonnen wij dus aan deze wedstrijd. Gemini speelde niet spectaculair maar deze ervaren tegenstander maakte vooral erg weinig eigen fouten. Iets waar wij af en toe vrij goed in zijn. Het spel golfde op en neer en uiteindelijk trokken wij toch aan het kortste eind. 25-21 voor de thuisploeg was voor ons geen slecht set resultaat maar je houdt er niks aan over.

We bleven de tweede set op zelfde voet doorgaan, er miste af en toe nog wat enthousiasme en strijdlustigheid. Deze set eindigde aardig hetzelfde als de eerste en Gemini stond na een 25-20 setwinst op 2-0 voor. De derde set moest er daarom een schepje bovenop en dat lukte goed. Er werd als team gevolleybald en de setwinst was binnen handbereik. Een beetje pech in de slotfase en de setwinst was alsnog voor Gemini met 27-25.

De laatste set was weer redelijk vergelijkbaar met de eerste twee sets. Deze ging wederom naar Gemini en de 4-0 winst was voor de koploper. Voor ons helaas geen punten ondanks een goed verweer tegen een iets sterkere tegenstander.

De weg naar boven lijkt redelijk gevonden en dit zal de aankomende wedstrijden in punten moeten resulteren.

Onze volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 19 oktober om 16:30 uur tegen de studenten van Punch.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie