Winst voor DVC Heren

Na een aantal verloren wedstrijden hebben de heren van DVC hun thuiswedstrijd tegen VCS H2 gewonnen. Door de 3-1 overwinning is DVC gestegen op de ranglijst naar plaats 9.

De eerste set kwam DVC goed uit de startblokken en pakte als snel een voorsprong. Door een goede pass konden de aanvallers goed in stelling worden gebracht. Deze set werd met 25-18 gewonnen. In de twee set kon DVC de service van VCS niet goed onder controle krijgen, er werd dan ook met 17-25 verloren. In de derde set was de overtuiging aan de kant van DVC terug. Ook door de aanwijzingen van de coach werden er veel ballen goed weggelegd. Er werd met 25-17 gewonnen. In de vierde set was de spanning weer terug het ging dan ook lang gelijk op. VCS een team met veel meer lengte had aan het net de overmacht. Maar met een aantal mooie verdedigende en aanvallende acties wist DVC toch terug te komen en er werd dan ook met 25-20 gewonnen.